Siirry sisältöön
Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-17
Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-17

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
KST-Tukku Sisustetalo Ky
Y-tunnus: 0300444-5

Katsastustie 14
61800 Kauhajoki

Henkilötietojen ja rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, tilausten käsittely, tuotteiden ja palveluiden markkinointi asiakkaille. Asiakasrekisterin henkilötiedot poistetaan tietokannasta asiakassuhteen päätyttyä tai asiakkaan erikseen sitä pyytäessä.

Rekisterin sisältö:

Asiakkaan nimi
Yhteystiedot
Tilaukseen liittyviä tietoja

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu salasanoin ja palomuurein. Rekisterin käyttöoikeus on KST-Tukku Sisustetalo Ky:n henkilökunnalla jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Emme luovuta mitään tietoja eteenpäin. Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaiden yksityisyyden.

Yksityishenkilöllä on henkilötietolain 26§: mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja pyyntö on omakätisesti allekirjoitettava (henkilöllisyys todistettava). Tarkastuspyynnön johdosta annettavat tiedot annetaan kirjallisesti ja toimitetaan kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle (katso yhteystiedot).