Siirry sisältöön
Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-17
Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-17

Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy KST-Tukku Sisustetalo Ky y-tunnus 0300444-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan jos tuote on loppu tai tuotteessa on virheellinen hinta esim. teknisen virheen vuoksi.

Tilaaminen

Tuotteita voi tilata internetin kautta osoitteesta sisustetalo.com, sähköpostilla tai puhelimella. Tilauksen tekemiseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tilaus vahvistetaan sähköpostilla.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Matkahuoltoa, Postia tai Kaukokiitoa käyttäen. Asiakas valitsee haluamansa toimitustavan tilauksen yhteydessä. Tilauksia on mahdollista noutaa myös myymälästä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Palautukset

Palautuksesta tulee aina sopia etukäteen myyjän kanssa. Kuluttaja-asiakkailla on 14 päivän palautusoikeus. Aika lasketaan vastaanottopäivästä. Palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa asiakas. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Mikäli palautettu tuote on menettänyt myyntiarvoaan, vähennetään arvonaleneminen asiakkaalle palautettavasta summasta.

Sisustuslevyt ja vinyylilattiat luokitellaan rakennusmateriaaliksi, näillä tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, mikäli olet epävarma

tuotteen sopivuudesta kohteeseesi niin suosittelemme tilamaan mallipalan ennen tilauksen tekemistä.